29.9.06

Lektroluv

U ook al ooit afgevraagd hoe Dr. Lektroluv eruit ziet zonder zijn masker en kostuum?



Inderdaad, Dr. Lektroluv is dezelfde als T-Quest!

26.9.06

Lektoluv

Om even nog iets te posten: de live-cd van Lektroluv is geweldig machtig. Opgenomen op Extrema Outdoor en in de winkel gesmeten om geld te verdienen, maar machtig desalnieteminderheid.

Dan nog een voetnoot voor Linde: dat een liedje van YouTube da gij zocht staat der ook op.

24.9.06

Gisterennacht

Fuifje in Lille, ergens kortbij Bobbejaanland is dat, wat toch een redelijke afstand van het landelijke Nieuwerkerken (bij Sint-Truiden en Hasselt) is. Scorpix met de auto naar daar gereden, de ouders doodongerust. Wij daar even onze electro draaien, 2 Limburgse boerenjongens die in de Kempen even "de felle" gaan uithangen.

Geslaagd, meer moet er niet gezegd worden van dat feestje, meer dan geslaagd zelfs. Ongelooflijk tevreden over de manier waarop we gedraaid hebben, de mensen hebben hun booty moeten shaken dat het niet meer normaal was om te zien, een eekhoorn op een trilplaat zou jaloers kunnen geweest zijn.

We werden door deheer JiveFunk, in naam van 14k, gevraagd of we op 7 november wouden terugkomen, in een paar dorpen verder (Wechel). Het moet dus toch wel op iets getrokken hebben.

Met andere woorden, nu is ook Antwerpen gejosifieerd.

23.9.06

Culinaria

Bouletten in tomatensaus met frieten op de wijze van Rita in Wijer. Meer moet dat niet zijn voor een simpele mens om gelukkig te zijn.

22.9.06

Zodadelijk

Feestje @ Leuven.

Iemand suggesties, of weet iemand of er iets en wat te doen is in de Rumba?

20.9.06

Frontal Crash, nu zaterdag, Lille

En de line-up voor de kleinere "Big Babou Room" (de andere zaal is commerciële meuk):

22.00 - 23.00 .. Tippex (elektro, mashups, elektronika)
23.00 - 24.00 .. SVK (techno)
24.00 - 1.30 .. THE DIRTY JOS SOUNDSYSTEM
1.30 - 3.00 .. Boxx vs. JiveFunk (DnB)

Vakantiejob

En zo zitten we hier dan, om 5:26, klaar om 8 uur te gaan werken in een stinkend fabriek.

19.9.06

18.9.06

Oude Chinese zegswijzen #1

Verkoop het vel van de beer niet voor hij gevild is, of je bent de hele beer kwijt.

Babe van de week: Autumn Reeser

17.9.06

Eurosong

Weet je, de liedjes, de kids en die Jelle zijn absoluut geen redenen om te kijken, maar ik zeg het maar 1 keer, en tijdig (want het programma is pas bezig):

Heidi Lenaerts !!

Transformatie

De verandering in het strandschoonheidsideaal komende van de jaren 90 naar de tegenwoordige tijd.

Oh ja, op algemeen verzoek dan ook eens mannen op de weblog. (Boskabout, you can thank me later)

16.9.06

Toen onze Mops een Mopje was

Star Wars : The Originals

Vanaf nu in Limited Edition te krijgen in de winkels, de nieuwe dvd-boxen van Star Wars Episode IV, V en VI. Telkens bestaande uit 2 dvd's met de digitaal bewerkte versies en de versie die oorspronkelijk in de cinema kwam. Too bad dat ik de echte dvd-box van vorig jaar al heb, maar ik ga ze mij heel waarschijnlijk toch aanschaffen. 2051 frank is de kop nog niet af, misschien kan ik de andere box nog verkopen ofzo. Geïnteresseerden mogen zich altijd melden.

PS: Is het ook al ooit iemand opgevallen dat je "Star Wars" kan typen met enkel je linkerhand?

15.9.06

Blogger

Dieje Blogger is ook niet alles zunne. Nu ligt dat afbeeldingengedoe weer zo goed als plat enzo. Misschien toch maar eens overstappen op echte hosting en een wordpress ding ofzo?

Mensen met tips mogen die altijd achterlaten.

Leuven Station

12.9.06

Lectrr

Hij is een geweldige tekenaar, en hij zit er vaak knak op. Hier een paar voorbeeldjes:



You've got mail

Zojuist een mailtje gekregen van onze Hasseltse platenboer SoundStation:

Dear Customers,
This friday you'll be able to meet & greet Markus Schulz and M.I.K.E. at our shop!


Ha, merci, wij komen daar zo ongeveer eens per maand en daar komt dan geen spraak van. We zullen het onthouden!

11.9.06

Babe van de week : Alexis Bledel



En da'k hier geen verkeerd woord over hoor! Examenleed is al erg genoeg.

Muizen

1. Een evolutie: supersnel scrollen (van Logitech)

2. Waaaaaaaah?

Kijk!

In China een zeer goedkope iPod op de kop getikt. Sjans da ne mens moet hemmen in't leven! Sjans!

9/11

Vijf jaar geleden boorden zich twee vliegtuigen in het World Trade Center in New York. Vandaag staat een gelijkaardige tragedie op het programma, Bloekie moet zijn punten gaan halen.

Adios!

10.9.06

Ontbijtgranen

Iedereen kent wel die 30gram-pakje van Kellogs. In een groot pak zitten er ongeveer 10 van die kleine pakjes met daarin de welluidende namen Frosties, Smacks en dergelijke. Nuwel, zo 1 pakje, daar heb ik niet genoeg mee, dan heb ik na een uur terug honger. Dus neem ik 2 pakjes. Je zou kunnen veronderstellen dat het ongelooflijk handig zou zijn om 2 pakjes van dezelfde soort te nemen. NEEN HOOR! Mengen, dat moet je doen. Eerder stonden er al combinaties van Choco Pops en Honey Pops op het programma. Vandaag is het Chocos met Choco Pops, en morgen heel waarschijnlijk Smacks met Frosties.

Ha!

8.9.06

The 4400

Vierduizendvierhonderd mensen, daar draait deze serie om, die vanavond heruitgezonden wordt op KanaalTwee. Heruitgezonden is een groot woord, ze zenden eigenlijk het eerste seizoen (dat maar 6 afleveringen lang is) opnieuw uit en gaan daarna onmiddelijk door met seizoen twee en drie (wat dan weer nog nooit op de Vlaamse TV geweest is).

Gisteren heb ik mij, na het examen Java, vakkundig beziggehouden met het bekijken van seizoen 1, en ik moet zeggen, ik was zeer aangenaam verrast. Door de huidige weelde aan goeie televisieprogramma's (denk aan 24, Lost, Prison Break en dergelijke) zullen we een gewoon goed programma sneller achteruit schuiven, maar toch is The 4400 zeker de moeite om naar te kijken.

The 4400 kan je omschrijven als een geslaagd experiment om programma's als The X-Files, CSI en Lost samen te smijten. Het kan niet echt tippen aan die programma's, maar komt aardig dicht in de buurt.

Ik zou hier een deel van het plot kunnen neersmijten, maar dat ga ik nu eens niet doen, je moet je echt laten verrassen, dan wordt het pas fijn.

Op zich vind ik het wel spijtig dat ik pas, nadat ik seizoen 1 had bekeken, in de Humo ontdekte dat ze het opnieuw begonnen uitgeven op TV. Nu zit ik dus weer 6 weken voor. Op zich nog niet zo slecht, dan kan ik tenminste heel Expeditie Robinson meepikken (Evi Hanssen, anyone?) anders moest ik daar weer een halfuurtje van missen.

The 4400, KanaalTwee, elke vrijdag tussen 20.10 en 21.10.

7.9.06

Don't think twice, that's my only advice

The Kooks, die mannen van Naive, hebben een cover gebracht van Gnarls Barkley hun Crazy-liedje. En dat op een akoestische gitaar in de straten van Parijs. En dan allemaal door de mannen van "La Blogotheque".

Java

Oh wat is het toch ongemeen fijn wanneer en prof zegt: "Proficiat, ook al is het zeer spijtig dat ge de laatste vraag niet weet, ge hebt toch meer dan de helft."

6.9.06

Belspel: Noem een dier

Jak, dromedaris, gnoe, dingo, zeepaardje, zwijn, jaguar en panda. DAT waren de antwoorden waar ze de hele dag achter zochten op VT4 en VijfTV.

Nieuw tv-seizoen, woensdag

Een

20.10 .. Het leven zoals het is: Kinderziekenhuis / 20.45 .. Thuis / 21.15 .. Flikken / 22.05 .. Alles uit de kast (tot 22.55)

VTM

19.55 .. Familie / 20.40 .. Lili en Marleen / 21.15 .. De Planckaerts / 21.55 .. Telefacts (tot 22.50)

KanaalTwee

20.00 .. En dan nu... reclame / 20.30 .. Trigger Happy (tot 21.10)

5.9.06

Nieuw tv-seizoen, dinsdag

Een

20.05 - 20.35 .. Vriend of vijand // 20.40 - 21.10 .. Thuis // 21.10 - 21.40 .. Het rechte pad // 21.40 - 22.05 .. Koppen // 22.05 - 23.00 .. Alles uit de kast

VTM

20.00 - 20.40 .. Familie // 20.40 - 21.40 .. Supernanny // 21.40 - 22.50 .. Wittekerke // 22.50 - 23.50 .. The Unit

VT4

20.20 - 21.05 .. Huizenjacht // 21.05 - 22.25 .. The Block Falconplein // 22.25 - 23.25 .. CSI

VijfTV

20.15 - 21.05 .. I Know what You Ate last Summer

Ze zijn terug!

De mannen van Tragger Hippy.

Met de alltime favoriet, de GSM-meneer:

Open brief, aan Dimi van JimTV

Geacht heerschap Dimitri,

met gemengde interesse heb ik uw programma 'We like to party' bekeken. U valt in dat programma op verscheidene feestjes binnen om daar spelletjes te spelen als "Zoek de homo", "Welk slipje draag jij" en meer van zulks marginaal gedoe. Ik weet ook dat u de man bent met de twee "Oh oh oh"-platen, te weten covers van Seven Nation Army (The White Stripes) en Bro Hymn (Pennywise), daarmee werd u reeds verbannen naar de kerkers van mijn achting. Dat JimTV nog maar het lef had om u aan te nemen verbaasde mij dan ook enorm. Later werd mijn "JimTV kan er ook niet veel van"-gevoel nog versterkt toen zij Pim (niet die van de koekjes) aannamen, maar bon, ik dwaal af.

Ik schrijf u deze brief om u te laten weten dat, mocht u ooit op een feest binnenvallen waar wij de dj's zijn, dan zal u niet lang moeten blijven. Wij zullen onmiddelijk een boycot der geluiden doorvoeren, en een boycot van het licht indien mogelijk. U zal geen feest meemaken, tenzij u een zaal met volk zonder licht en muziek een feest zou noemen.

Niemand is opgezet met programma's als de uwe en wij zouden niet graag vrijwillig en onrechtstreeks onze medewerking daartoe verlenen.

Om af te sluiten vind ik uw spelletje "Zoek de homo" één van de makkelijkste opdrachten op de hedendaagse televisie, hij loopt namelijk heel de tijd knal in het beeld.

Oh oh oh.

Gegroet,

Jos.

4.9.06

DJ

Zoals de meesten wel weten is dit het weblogproject van een dj-duo. Nu rees van een bezoeker de kritiek dat hij het spijtig vond dat het niet echt meer over dj-en ging.

Vandaar nu een vraag, waar je op kan antwoorden in de comments. Zouden jullie het liever wat meer dj-based hebben? Of wat gemengd, zoals het nu is en wat meer over dj-en, of alleen maar dj-dingen.

Uw mening telt hoor.

Zeer goed bezig

Wij, de Jossen, wonen in het landelijke Nieuwerkerken (ergens tussen Sint-Truiden en Hasselt). Met het oog op de verkiezingen kwam ik nogmaals langs op de gemeentelijke website.

Ai!

We zijn een groene gemeente, dat is een voordeel dat een Haspengouws dorp zowiezo heeft, maar om nu echt dat groen zo primair in te delen in de lay-out, dat is niet zo'n goed idee. Het lichtjes faden naar geel in de zijbalken is dan waarschijnlijk weer gedaan om hip te zijn, maar komt zo absoluut niet over.

Ook het "ik ben een Frontpage-template"-gehalte is zeer hoog. Het zou mij dan ook helemaal niet verbazen als iemand van het gemeentebestuur in zijn vrije tijd even bezig geweest is met Frontpage. Ik haal dit ook niet van zomaar-ergens. Klik gerust eens naar de broncode, 4e lijntje, ha!

Klik gerust wat rond, het moet je daarom nog niet eens interesseren, zolang je maar genoeg wacht tot de reclame-pop-up tevoorschijn schiet. Professionalisme ten top!

Van een boerengemeente verwacht ik geen hoogstaande websites zoals nabijgelegen steden, zeer waarschijnlijk komt er toch nagenoeg niemand op de site. (Ook al komt de Nedstat-counter aan een 50-tal per dag).

En waarom zou je de site bezoeken? Veel toerisme is er niet in ons dorp, je kan eens langsfietsen en iets drinken in een café, maar overnachten ofzo, daarvoor moet je al naar Sint-Truiden of Hasselt. En voor de bewoners zelf is er niet veel te vinden, op een paar telefoonnummers na.

Natuurlijk hebben we de "evenementenkalender", die bol staat van de feesten. De boerenmarkt, een kroegentocht, de partijfeestjes.

Ach ja, voor een klein bedrag zouden ze zich al een veel beter site kunnen veroorloven. Ze zullen het nooit leren.

Babe van de week: Elsa Pataky

Nieuw seizoen

Niet alleen de programma's op de TV veranderen, ook DirtyJos.be steekt in een nieuw kleedje. Binnenkort opnieuw de "babe van de week" en van die dingen, en voor de rest, de ouwe getrouwe zever. Want zoals men zegt: "Een wolf kleurt zijn haren maar niet zijn streken."

Nief op den telefies

Een
20.05 ... Het Leven Zoals het Is: Kinderziekenhuis
20.40 ... Thuis
21.10 ... Wit Down Under
22.05 ... Alles Uit De Kast

VTM
20.00 ... Familie
20.40 ... Toast Kannibaal
21.40 ... Aspe

VT4
20.15 ... Lost : special
21.05 ... Lost : de ontknoping

Vitaya
22.10 ... From The Ground Up (Debbie Travis)

3.9.06

Platen van de week

909 Disco - Donnerstag / Alien Attakk
Antena - Camino Del Sol (Joakim remix)
Beatz Cool - Das Mach Ich / Bodytrip
Enliven Deep Acoustics - Supermotel EP (Wild Punch)

2.9.06

Apple

Als u dacht dat Apple goed was in het designen van hardware en software, dan bent u helemaal mis. Niet alleen zien de MacBook, de iPod en de hele reutemeteut er geweldig prachtig uit, ze doen ook hun best om de winkels er spick'n'span te doen uitzien. Zo heb je de beruchte Apple-cube-store in New York, op 5th Avenue. Ik zou het kunnen beschrijven, maar dat zou de magie toch wel een beetje eraf halen. Je kan het allemaal zelf bezichten in de 3D-tour.