7.7.05

Aanslagen in Londen

Wat een prachtige dag. Davy wordt wakker, belt naar de MediaMarkt om te vragen of de iPods eindelijk binnen zijn, krijgt een positief antwoord en gaat naar de bushalte. De miserie begint: de bus juist gemist, een uurtje wachten dus. Uiteindelijk dan toch op de bus geraakt en zo naar Hasselt. iPod gevonden, zelfs nog een SD-kaartje van 1 gb. Even een kijkje nemen in de televisie-afdeling. Grote groep mensen rond de CNN-projectie. BREAKING NEWS: "LONDON TERRORIST ATTACKS". Damn!

Voor een beetje up-to-date reports en ook omdat het een blog is post ik even een linkje naar MetroBlogging London, waar elk moment wel een nieuw berichtje wordt geplaatst.

Ook op de fotowebsite Flickr is ondertussen een eerste reportage verschenen van Kings Cross.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarschijnlijk is het een aanslag van Al Qaeda geweest. Ge ziet nu zelf, London is de stad waar de volgende Olympische Spelen zullen gehouden worden en dan gebeurd dat. Het zou allemaal dan toch heel toevallig zijn. Londen is in shock: gisteren euforisch voor de spelen, vandaag aanslagen. Het is toch erg, waar gaan we naartoe.

kus v. Sanne 2 Davy

Bloekie zei

Kus terug :-)

Anoniem zei

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Farmer home insurance Vw auto shows 06 timex home World vitamines b.v Jazz aftershave destin fl. real estate Lesbian eroti stories