14.4.06

Radio, het kan ook grappig

Op Studio Brussel bestaan er een aantal soorten mensen. Je hebt de mensen die denken grappig te zijn, maar het niet zijn, schoolvoorbeeld hiervan is Wim Oosterlinck. Je hebt de mensen die niet weten dat ze grappig zijn, en er ook niets meer mee doen, neem nu Tomas De Soete. Dan zijn er ook mensen die niet weten dat ze grappig zijn, maar er wel iets mee doen, Otto-Jan Han en Stijn van de Voorde bijvoorbeeld.

En dan komen we de mensen die grappig zijn, voor express nog grappiger gaan doen, en dat ook lukt. De geweldige Peter Van de Veire is zo'n iemand. Het bewijs ervan ligt in zijn "Sean Paul - Temperature (Heleen Van Damme's Bel Me Even Op remix)" en "De jobinterviews voor Big Brother"

2 opmerkingen:

Anoniem zei

De Peter van de Veire Sow is echt wel geweldig :). Lang leve een weekske thuis zitten en nog eens naar de radio luisteren :).

Zo naar middernacht toe moet ge ook eens zoeken in de buurt van 104 MHz naar Contact FG DJ Radio. Franstalig maar goed (vooral omdat ge om het kwartier maar een Frans wijf "contact fg dj radio" hoort zeggen en voor de rest goeie muziek)

Anoniem zei

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. cross plains interior designer subaru svx insurance state heating cooling subaru wrx tail lights http://www.buy-cod-diet-pill.info/Strawbale_awning.html Car cd player power cord 1989 subaru stationwagon