28.12.06

Tequila Thursday

Jaja, dat we zot zijn van Goose is al langer geweten. Ook andere mensen zijn gebeten door het Goosevirus, en maken dan ook fan-remixen, en smijten ze dan online.
Goose - British Mode (Jester mix)
Goose - British Mode (Ian Saint Laurent mix)

Switch kenden de meesten wel van A Bit Patchy, dat liedje met "Bandané" en dat cowboystukje. Hij maakt ook geweldige remixen, trash en hip-hop verenigd. Hier een vaak gedraaide remix van Bump van Spank Rock.
Spank Rock - Bump (Switch remix)

Er zijn tegenwoordig 4 "crews" die het mooie weer maken. Langs een kant heb Boys Noize Records en Kitsuné, langs de andere kant heb je Ed Banger en Institubes, die samen Alors Les Filles On Fete Noel geörganiseerd hebben. Surkin hoort bij Institubes, net als Para One. En Surkin kan er wat van hoor, hier ga je nog vaak van horen!
Surkin - Radio Fireworks

Digitalism kennen we allemaal van Zdarlight en Jupiter Room, maar ze kunnen nog zoveel meer, hier 3 remixen en een original, die, bij mijn weten op Kitsuné gepland was, maar dat is om één of andere duistere reden precies nooit doorgegaan. Of was het demo-only?
Depeche Mode - Never Let Me Down Again (Digitalism remix)
Klaxons - Atlantis to Interzone (Digitalism Klix Klax remix)
Cajuan - Dance, Not Dance (Digitalism remix)
Digitalism - Idealistic

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Best. Post. Ever. (meer van dat dus)

Anoniem zei

Jep, meer van dit!

Anoniem zei

Die Idealistic is wel degelijk gereleased geweest op Kitsuné. Op Juno kan je de 12" nog steeds bestellen: http://www.juno.co.uk/ppps/products/172113-01.htm&highlight=idealistic

Mss bedoelde je Digitalism in Cairo, de remix van The Cure - Fire In Cairo. Die is/was gepland op Kitsuné, maar is voorlopig enkel nog maar op white label verschenen..

Bloekie zei

Hmm, merci, ik heb achter die Idealistic gezocht en 'k vond hem nie. Digitalism in Cairo hebben we al geruime tijd op plaat hoor :D.