11.12.06

Feestjes

Kijk, in België kennen ze dus NIKS, maar dan ook NIKS van feestjes. We denken hier al dat we megacool zijn met een mega-event als I LOVE TECHNO, nee nee, daar draait het niet rond. Het zijn die gezellige kleine feestjes en clubs die het mooi maken. In Engeland kennen ze der wat van, daar heb je Fabric en Trash, in Berlijn heb je dan weer op elke hoek een coole discotheek. Maar ook in Parijs zijn er geweldige feestjes, met geweldige namen!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Lang leve den tgv of den Thalys :).

brun0 zei

Fuse, Cafe d'Anvers, Culture Club, Silo,...zo slecht hebben we het toch niet in Belgë. Integdeel, buiten de grote steden is er ook niets in het buitenland.
Daarnaast nog I Love Techno, Groovecity, soms Tomorrowland , de grote festivals,...
In België hebben we juist geluk volgens mij.

Anoniem zei

We hebben in België de pech dat we geen trendsetters meer zijn. Kijk naar Duitsland en Frankrijk, dáár gebeurt het nu!

Bloekie zei

Ik wil hier niet komen verkondigen dat het in België niet mogelijk is om leuk uit te gaan, absoluut niet, maar face it, zo'n party met de Ed Banger Crew, of vergelijkbare dingen, zoals White Trash Night in Berlijn, met Boys Noize, of zoals in Trash, de ene week Vitalic en The Chemical Brothers, de andere week Erol Alkan en een aanstormend talent. Ik wil niks zeggen, maar we zitten hier wreed achter, zoals Stijn zegt: geen trendsetters meer, maar volgertjes.

brun0 zei

Mja mss wel, alleszins veel minder trentzetter dan vroeger. Maar anderzijds komen er toch nog heel veel grote namen naar België. Deze maand alleen al in de Fuse: Carl Craig, Andy Rother, Dave Clarke en Technasia. Deze week vrijdag trouwens ook Front 242 in de Silo.
Op electro gebied valt het mss minder mee. Maar dat komt volgens mij omdat Belgie nooit een echte electro traditie heeft gehad (oke ja, Telex, maar toen bestond electro in feite nog niet). België is gewoon altijd al meer een land van techno en house geweest.
Maar wij hebben toch nog altijd het beste dansevenement van de wereld: 10 days off, en dat is toch wel toonaangevend zowel qua nieuwe stijlen als oldskool!

(db) zei

Mét soundtrack!